onsdag den 25. januar 2012

Wegner og Panton arm i arm med fede loppefund i et fedt mix på Frederiksberg

 

Her bor Kia & Brian, mine rigtig gode venner. Deres hjem på Frederiksberg bærer præg af stil-mix af stramt moderne designklassikere, og fede loppefund. Et skønt par som tit er uenige om indretningen, men alligevel formår at skabe et hjem der er super hyggeligt og personligt.

Mmmhh dejlig kaffe og nybagte 'sunde' cookies. Kia er vild med casagent stellet som hun samler på. Det romantiske look er slet ikke dårligt til de ellers stramme linjer i hjemmet.

Kia og Brian har valgt at have en turkis/blå (rød)tråd gennem deres indretning. De fire Wegner stole i fire forskellige blå nuancer passer rigtig godt ind, og ser super godt ud til de to turkise Verner Panton flowerpot's.
(læg mærke til detaljen med i blå stikkontakter. Brian er uddannet elektriker, så der er skal være stil over det)Spisebordet er et gammelt bord som Kia har malet hvidt.  

 Noden sammen med de fine gamle glasflasker. Kia kommer fra Fyn hvor hun har fundet mange af sine ting på de gode loppemarkeder.

Den anden ende af den aflange stue, med hylder til nips og og masser sterinlys

Sofabordet er en hvidmalet kiste. Smart også til opbevaring.

 
 
 
I vindueskarmen ser det superhyggeligt ud med lanterne og træer. 

Jeg er vild med den gamle rustikke træ "spand" som bliver brugt til boligmagsiner.


Dejligt funktionelt køkken, med masser af plads til mange mennesker der kan stå og være med i maden. Det er i hvert fald her vi allesammen tit står og hænger med et glas vin mens folk kokkerer. 

 

1 kommentar:

  1. Super lækkert, er vild med sofa-hygge-hullet... :-) De frederiksbergske herskabslejligheder kan bare noget, som huse ikke kan :-)

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...