lørdag den 25. februar 2012

Boligtendenser jeg tror på

Kender I det når man ser nye tendenser i bladene og egentlig har set dem før, men for lææænge siden, og må erkende at man ved første indtryk tænkte:
'Hell no- den kommer jeg ikke med på'. Sådan har jeg lidt haft det med boligtendensen om at bringe naturen ind i hjemmet. Nu er det første indtryk forsvundet, jeg jeg bliver mere og mere vild med de milde dush agtige farver. Det giver mig en dejlig ro, og jeg synes stilen er rå og skandinavisk.
Jeg har samlet et par billeder af hvad jeg personlig er helt vildt med, og som nok sniger sig ind alligevel her hos mig.
 Mit hjem har de sidste par år været fuld af farver, der har udviklet sig fra retro-stil med teaktræs-møbel-flip, til at bringe andre farvetoner ind som neon. Nu er jeg langsomt ved at skifte lidt af de mange farver ud, og tone det lidt ned. Puderne i sofaen er ALTID et godt og billigt sted at starte hvis man gerne vil have lidt fornyelse. 
Farver gør noget ved én, så helt ud kommer de ikke. Men gennem vinteren har jeg strikker to puder i hhv. grå og kafeelatte.. Dertil har jeg suppleret med en dådyrspude fra H&M og en sort/hvid stribet. (Se nedenfor) Bare det, har gjort en lille forandring synes jeg. 
Jeg drømmer stadig om en fin pelspude fra Rue Verte til den nette sum a 1200 kr.


Har I derude, nogen fornyelses-idéer?? 
Link dem endelig i en kommentar!
Go weekend
4 kommentarer:

 1. Hej Sine.

  Kender kun alt for godt det der med at tænke "no way" til nye tendenser for så senere at hoppe med på vognen.
  Jeg har forresten givet dig en award. Tjek det ud på: http://frkschmetterling.blogspot.com/2012/02/blog-award.html
  Mvh Tina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina.
   Tak for awarden, den varmer! Og fin blog du også har.

   Slet
 2. De første par gange, jeg så de nye natur-tendenser, tænkte jeg straks "sommerhus" men må indrømme, at jeg alligevel synes det er hyggeligt, med lidt natur i indretningen. Dog mener jeg, at de fleste af tingene passer bedst til efterår og vinter. Så snart foråret kigger frem, skal der farver til.
  /Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Er total enig. Forår betyder også farver! Men her tænker jeg at liste fine grene ind der kan springe ud,og snart kommer påsken så vi kan pynte IGEN! Uhl det bliver skønt med foråret...

   Slet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...