onsdag den 8. februar 2012

Hjælp til tapet..

NU er der ikke længe til foråret banker på, i hvert fald i følge kalenderen. Og for mig betyder det blomster til altankasserne, og nu med kolonihaven en helt ny verden med have, men også justeringer i hjemmet. 
Puderne bliver skifter, der bliver rykket rundt måske eller andre projekter. Rasmus sukker dybt og ruller tit øjne når jeg fabler løs om alle mine ideér, men det må han altså leve med.

Jeg har et projekt i kolonihaven som jeg vil høre jeres tips, tricks og mening om...
Her er soveværelset, den væg bag sengen kunne jeg godt tænke mig at tapesere. Skabet skal muligvis flyttes, dvs jeg har mellem ca. 1,60 m og 2,80 m væg at gøre godt med. 
Men hvilket tapet skal jeg vælge??
Min stil derude er primært natur, hvid, lyseblå og gul, i forskellige toner selvfølgelig. (Så sengetæppet må gå kan i nok se...)

Nr. 1 

Nr. 2 
Nr. 3 
Nr. 4
Nr. 5

Alle tapeter er fra Ferm Living set på www.tapetforum.dk


Her er også en idé jeg kunne blive varm på hvis Rasmus går helt i baglås,  men det tror jeg nu ikke. Går nu egentlig ret meget ind for at manden i huset gerne må have lidt at sige... bare lidt. :-)


Kom endelig hvad i synes. Og endnu bedre, hvis i har erfaring med tapet hvilke overvejelser man skal gøre sig. Så ville jeg blive glad...Go onsdag til alle.

5 kommentarer:

 1. Hej Sine.
  Jeg er ellers ret vild med det hjørne og sengetæppet, men jeg kan godt se hvad du mener. Er nok mest til nr. 3 - både farve og lys og lidt "skæv", det kan jeg lide :-)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte.
  mine favoritter er også nr. 3 og nr. 2 (selvfølgelig.. halequin)
  Nu må vi se hvad det bliver..Det er et skønt lille hjørne og lige til højre på den anden væg er vinduet ud til haven, og det er bare balsam for sjælen at vågne op til. men der mangler altså noget på væggene...

  Tak for din mening.

  SvarSlet
 3. Dejlig blog du har. Jeg er lige blevet fast læser. Hvis jeg skulle vælge må det enten blive tapet nr. 2 eller nr. 5. Synes det kunne være fint med lidt blomster når nu det er en kolonihave.
  Vh Tina.

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Velkommen som fast læser- dejligt! Jeg er også selv vild med nr.2 men du har ret, blomster look i en kolonihavehus er slet ikke malplaceret... Uh glæder mig til at komme igang.

  SvarSlet
 5. Jeg synes nr. 1 eller nr. 4 passe bedst.

  Hvad faldt valget på til sidst?

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...