onsdag den 15. februar 2012

Til alle jer retro-tapet kreative sjæle, HJÆLP!!

Se her. Jeg har kastet mig ud i mit første projekt lav-en-sætterkasse-med-tapet!!

Mit spørgsmål til alle jer der ved noget om det lyder, hvad er bedst at bruge, tapetklister eller kan almindelig lim bruges??
Det er små rum ca. 10-15 cm.

Håber nogen kan gi mig tips.. Send gerne et DIY link hvis i selv har lavet en...

6 kommentarer:

 1. Til min sættekasse (som er den samme som din fra SG) har jeg brugt tapetklister. Men jeg brugte det kun fordi jeg havde noget stående. Tror sagtens du kan bruge lim hvis du ikke har tapetklister.
  Se mit indlæg her: http://frkschmetterling.blogspot.com/2012/02/krukkerne-og-sttekasse.html

  Mvh Tina

  SvarSlet
 2. Hej. Ikke fordi jeg lige præcis har lavet sættekasser, men da jeg tapeserede min datters dukkehus, startede jeg med tapetklister, men man kunne hive papiret af da det var tørt. Så nu bruger jeg almindelig hvid skolelim. Det hæfter fint, tørrer klart op, og kan bruges som "lak", så det ikke er så skrøbeligt.
  God arbejdslyst:)
  Mia

  SvarSlet
 3. Hej. Til mine sættekasser har jeg brugt decoupage-lim, købt i føtex i en bøtte, så det var nemt at bruge med en pensel. Jeg lavede skabeloner til hullerne, på postkort/go cards, så jeg kunne klippe tapetet i rette str.

  SvarSlet
 4. Kære Sine - har ikke selv prøvet, men kan ikke forestille mig at tapetklister et nogen succes. Jeg ville stensikkert gå efter god lim i stedet :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres tips. Jeg er godt i gang, og det er sværere end jeg troede mest fordi sætterkassen er skide skæv... Men i skal nok få resultatet at se om et par dage.. Weekenden er fuld booket så der bliver lidt stille på bloggen.

  SvarSlet
 6. Det er desværre ikke noget jeg kan hjælpe med, men glæder mig da til at se resultatet. ;) Har givet dig en blog award Sine - du kan se mere på min blog.
  Mvh. Julie

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...