lørdag den 7. juli 2012

Udsalgsgodter til tullerfisen


Se lige her hvad jeg fik i Magasin i dag. Holly's body og Angulus sko på 50%!! Det kalder jeg udsalg.

Der er godt nok minimum 6 mdr til tullerfisen kan gå, men damen sagde det var en god begynder sko, og str 20 burde passe hende når hun kan gå.
Jer derude med børn, hvilken str. startede i med?? Er det et par keeper?? De kan byttes i 30 dage.
...Og jeg synes altså godt en pige kan gå med lyseblå...5 kommentarer:

 1. Ej hvor er det pudsigt, jeg stod med samme body OG sko idag i Babysam, dog var det kun bodyen der var til 50%. Og jeg endte med at ligge begge tilbage.
  Marie prøvede skoene i str. 19, de passede super fint, hun er 10 mdr. og kan ikke gå endnu. Så alt efter hvor hurtig tullefisen er (og hvor store fødder), tror jeg ikke det er helt ved siden af.

  Ej jeg må altså i Maga... var de der også i sådan en pudderfarve?

  SvarSlet
 2. Hé hé to sjæle samme tanke. Ja altså lidt mørk pudder hvis du spørg mig. Der var også sandaler i blå og sølv... SÅÅ fine. Men naga er klart et besøg værd der var meget på udsalg i børneafdeligen.

  SvarSlet
 3. Her i huset kører vi på barn nr. 3 der skal til at gå selv, men også hendes der har haft største fødder. Nr. 1 + 2 brugt str. 20, da de gik omkring 10 måneders alderen og nr. 3 har brugt str. 21 de sidste par måneder. Hun bliver 1 år på søndag... Men ja, mon ikke du har ramt meget godt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine.
   Det håber jeg ellers bliver det pyntesko.

   Slet
 4. Vi havde de præcis samme sko i str. 20 da de begyndte at komme på benene og de er rigtig gode. Jeg har de samme til Frejamusen i år - altså samme farve og det hele, men jeg har givet fuld pris (naturligvis) he he... husk af skoæsken kan gøres fin også :-)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...