lørdag den 22. december 2012

Ny gammel juleplatte - HOT or NOT?


Min mor har hugget alle min mormors juleplatter fra 60'erne og 70'erne, de er faktisk ret fine synes jeg, men selvfølgelig ret julet.  Nu har jeg fået 15 stk. og jeg ved ikke om jeg elsker eller hader dem. Nu hænger der en enkel på væggen. Men hvad synes min bedste kritikkere? Juletræer fra søstrene grene.

foto og styling: Sine Grenaa

12 kommentarer:

 1. Hot som den hænger der. Jeg får mange mærkelige associationer ved tanken om 15 på stribe haha ;-))

  SvarSlet
 2. Hej det ser faktisk lidt fint ud som det hænger der med dine fine andre ting omkring.... Men ellers har jeg det ikke så godt med juleplatter da min kære mand sælger dem i kæmpe mængder, og hvem er det, der altid skal tælle efter? så hjemme hos os bliver 60er 70er 80er platter kaldt for lorteplatter for det er dem der ikke er noget vær. ha en dejlig jul

  SvarSlet
 3. Rigtigt fedt med en enkelt platte på "galleri-væggen" - syntes helt sikkert det er hot i den udgave :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes det ser rigtig hyggeligt ud! Den passer bestemt godt i jeres "opstilling" :-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes det ser rigtig fint ud - synes også det ville være cool med dem alle til jul, men det ville jo være noget af en installation for bare en måned :-)

  SvarSlet
 6. Det ser godt ud med den der blandt de moderne ting - vi skal faktisk spise risalamande af dem den 24. December og jeg har brugt dem som morgenmads og kage tallerkner her i julen :)

  SvarSlet
 7. Det er fint til julemåneden....om jeg ville ha dem hængende året rundt, - og flere af dem...hmm, jeg tvivler...men nu forbinder jeg dem også med min mormor & morfars hjem, hvor de sirligt hænger på rad og række (året rundt!).

  GOD JUL!
  Hilsen
  Cupcake-stylisten

  SvarSlet
 8. Hot helt klart. Rigtig fin som den hænger dér. Jeg har ogå en stak fra min mormor og morfar, og de bringer virkelig minder om barndom. Jeg bruger dem som desserttallerkner i julen.

  SvarSlet
 9. Jeg synes faktisk også det ser fint ud med en enkelt blandt det andet. Ærgeligt jeg først har fået dem nu, for så vill jeg også ha brugt dem til morgenmad/kage tallerken hele december.
  Det er også en hyggelig tanke at de vil blive genbrugt i familien på en fed ny måde. Det skal jeg huske næste år.

  SvarSlet
 10. Jeg synes faktisk også det ser fint ud med en enkelt blandt det andet. Ærgeligt jeg først har fået dem nu, for så vill jeg også ha brugt dem til morgenmad/kage tallerken hele december.
  Det er også en hyggelig tanke at de vil blive genbrugt i familien på en fed ny måde. Det skal jeg huske næste år.

  SvarSlet
 11. Som den hænger der er den bare hot, men synes ikke de alle 15 skal hænges op. Så bliver det det lidt for mormor. Har selv en lille platte på væggen med en seværdighed fra den by jeg bor i. Glædelig jul.

  SvarSlet
 12. Synes bestemt også den hænger perfekt der i en fin blanding af nyt og gammelt :-)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...