mandag den 28. januar 2013

Der skal holdes styr på mange tanker og beslutninger

Søndagen gik med at være på fremvisninger af to villalejligheder. Fredagens udmelding fra banken, var hård men fair. Vores krav og forventninger skal skrues lidt ned. 
Jeg havde ellers lidt forelsket mig i et hus i Bagsværd/Hareskoven som havde det hele. Med masser af muligheder. Giv mig en uge (eller 2), og det hus ville være forvandlet. I'm telling you!!
For de nysgerrige, klik på "hus"

Efter forventningsjusteringerne faldt lidt på plads, kiggede vi på en hyggelig stue villalejlighed, som ville blive en 6 års-agtig løsning/pitstop, indtil man fik mere at rutte med.

Jeg er selvfølgelig helt klar over at jeg ekstra eksponerer disse to boliger, dog håber jeg ikke der er nogen i læsere der præcis står og mangler et af de her huse.
Hvis I derimod kender nogen der sælger hus, rækkehus, villalejlighed i københavnsområdet til omkring 2 mill. så smid mig endelig en mail. Jer der følger mig, kender nogenlunde min stil.

Tjaa det fylder meget det huskiggeri, og imorgen sætter vi lejligheden til salg. 
I aftes forsøgte jeg at finde billeder af mit hjem, det skulle man mene ville være easy pesy, men nej, ingen billeder af hele rum uden mennesker på. 
Så jeg ved hvad jeg skal lave her til formiddag!


Et flot tulipanbillede er vel aldrig dårligt.

Jeg ønsker alle en dejlig mandag !

6 kommentarer:

 1. Kære Sine
  Tak fordi du deler, jeg eeeeeelsker at kigge med når folk forelsker sig i huset, jeg er nok en smule skadet efter 5år som sagsbehandler ved en ejendomsmægler. Uha huset er lækkert. Sikken et lysindfald! Rene linier og skarpe kanter, den kan jeg godt lide. Men I´m sorry to say, og nu bor jeg jo i Sønderjylland, men 2,5!!!!! Det er jo en crazy pris. Tør slet slet ikke tænke på hvad I skal smide efter budgetkontoen hver den 1. puuuuuha.
  Jeg er spændt på hvad I beslutter Jer for, og vil give banken ret. Sæt Jer ikke for hårdt i det, for der kommer altid uforudsete udgifter :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Libbie.
   Tak fordi du skriver din mening. Jeg er godt klar over at det kun må blive ved drømmen, selvom mæglerne har antydet at vi godt kunne få den ned på 2,2... Men stadig for dyrt.
   Det er sjovt at man altid falder for det man ikke kan få!
   Men jeg er sikker på vi nok skal finde det helt rigtige!

   Go dag!

   Slet
 2. Ihh Sine hvor er det en spændende proces. Syntes villalejligheden ser vildt lækker ud - og så er det i mit lokalområde, kan klart anbefales :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt så bliver vi måske hood-neighbors.

   Slet
 3. Det er spændende læsning, og glæder mig til at følge resultatet af jeres søgning - og hvornår I mon får jeres egen lejlighed solgt! :)
  Pøj-pøj her fra mig

  Hilsen

  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...