onsdag den 30. januar 2013

Når man slår for store brød op


I forbindelse med salget af vores lejlighed, blev vi anbefalet at male vores badekar. Og det sker jo tit at når man siger A må man også sige B. Så vi besluttede at det ville blive nødvendigt at male hele badeværelset.
Så mig i sving søndag formiddag...Søndag eftermiddag efter en tom malerbøtte og en halv væg halvfærdig, måtte jeg kaste håndklædet i ringen.
Mandag morgen ringede jeg efter en maler! 
Nogen gange må man erkende at småbørn og gør-det-selv projekter ikke lige hænger sammen.Disse farver lejede jeg lidt med, meen det bliver altså lyseblåt. Det kunne være et par af fliserne blev en farve.
Måske skulle jeg også gemme dem til Karla's kommende værelse.


4 kommentarer:

 1. Åh ja - det kender jeg UDEMÆRKET. Godt du fik ringet til en maler. Pengene er helt sikkert godt givet ud! Men synd du sel måtte pukle med den halve væg ;O)

  SvarSlet
 2. Kender det også...jeg ville selv male mit nye atelier indtil jeg virkelig fik set opgaven an. Og da jeg konstaterede at det betød, at jeg skulle ind i mærkelige og skæve kroge og op i over 4 meters højde også, blev der ringet efter prof. hjælp. Har ikke fortrudt det selvom det gjorde byggeriet dyrere. Nogen gange må man bare tytil hjælp :-)

  SvarSlet
 3. Jeannie2.2.13

  Hej hej, jeg skal også igang med at male på mit badeværelse, dog skal jeg igang med badekaret.
  Hvad har du gjort for, at få et fint resultat?

  Jeg ser frem til at høre fra dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jannie.
   Vores maler malede med Sigma hvid emalje 30, står der på bødten. Det er blevet rigtig flot og blankt. Han malede med pensel, og det skal males to gange og hærde i 3 dage.

   Håber du ka

   Slet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...