torsdag den 7. februar 2013

Nyt blogdesign...Kan I li det?

Igår fik jeg lavet nyt blog design, som min veninde Karina Hovgaard hjalp mig med, hun er en haj til photoshop og alle de der smarte programmer. Jeg bliver simpelthen så imponeret over ting man bare kan, og ville ønske at komme på kursus i det....Nogen gange føler jeg mig bare som handicappet ren teknisk... Men det kræver nok bare tålmodighed og en masse tid foran skærmen.
I hvert fald er der ingen tvivl om jeg er meget meget glad for resultatet.


Lidt om blogvisioner...
Jeg har på det sidst gjort mig mange tanker om hvem, og hvad jeg er som blogger.  
For mig er min blog mit frirum til at dele mit univers af drømme og inspiration. Nogen gange arbejder 1.salen (læs: hjernen) i sneglefart, og kreativiteten er parkeret, og andre dage regner ideerne ned fra himlen. 
Jeg ønsker at skabe en blog med masser inspiration, idéer og bare flotte billeder. Jeg har et stykke vej til målet synes jeg selv, men jeg bilder mig ind at tiden kommer tilbage til mig når jeg ikke baby-mor mere.
Den sidste tid som ny-udsprunget boligstylist, har også sat tanker igang i forhold til bloggens fremtid. Som boligstylist kræver det meget tid med emails, artikler, finde nye hjem osv. og det er tid der går fra bloggen...indtil videre.
Så summer summarum er at bloggen formentlig ikke vokser ret meget mere lige nu, da jeg vil prøve at smede mens ilden er varm i forhold til komme igennem som stylist.
Det ville være en stor hjælp hvis nogen af jer der læser med ville kommentere hvad I ser på bloggen. Hvilken slag blog er more delisious? Slatten, hyggelig, opdateret, mangelfuld, eller noget helt andet?
Jeg tager imod med kyshånd både ris og ros.

10 kommentarer:

 1. Jeg synes dit nye design er meget stilfuldt, som repræsentere bloggen rigtig godt :)
  Dog har jeg lidt svært ved at læse din lyse skriftfarve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Ja jeg gir dig ret i det godt kan være lidt svært.

   Slet
 2. Jeg synes dit nye design, er blevet rigtig flot :) Det ser super godt ud.

  SvarSlet
 3. Jeg synes designet er skønt! -Og selv om der er sket meget kan jeg stadig "genkende" bloggen. Det er nu meget rart ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er super flot, meget stilrent, hvilket jeg super godt kan lide:-)

  SvarSlet
 5. Jeg er glad for jeres kommentarer. tak

  SvarSlet
 6. Vild med headeren søde Sine - tillykke med den :-)

  SvarSlet
 7. Anonym27.7.13

  Rigtig fin blog - og jeg er også imponeret af headeren! Mit nysgerrige boligvoyeur-gen elsker at få indblik i dit hjem og dine ideer! Glæder mig til at se mere hus-indretning! Og du skal jo bare kigge forbi når du har tid og lyst! God sommer, seje Sine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Jeg er du kan li det. Haderen har jeg selv skreveed en touch-pen på ipaden i et tegneprogram som er sendt som en fil og brugt som billede. Teknikken er ikke min stærke side, derfor fik jeg hjælp.

   Slet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...