søndag den 26. maj 2013

Om sort gulv

Til dem der ikke er interesseret i min hus-update. I skal klikke videre til et andet spændende indlæg her på bloggen.

Vi har været i en lang proces omkring udseendet om vores nye køkken. Først startede vi på at det skulle være sort... Jeg holdt fast længe... Meen fik alligevel kolde fødder pga det svære gulvvalg. Hvad går godt til sort?! Vi kunne ikke finde den bedste løsning. Valget blev hvidt køkken, NODSTA fra IKEA, og nu skulle vi tage valget om det skulle være sort gulv eller en mere grålig/mocca farvet. Blandt de mange overvejelser var bl. a Forbo's nye forårsfarver indenfor linoleum. (Der var et ekstra tillæg i Boligmagasinet om gulve og arbejdsværelser, der kunne man se dem)

Valget er truffet. Det blev det sorte. 'Raven' fra Forbo. Jeg er nærmest blevet angrebet af mine nærmeste der er ved at dåne over at jeg tør vælge sort gulv. FOR MAN KAN JO SE ALT! I know! Men jeg vil hellere have en fuldtendt løsning jeg bliver glad for at kigge på, end en semi øjenbæ. 

Jeg er spændt på om jeg også bliver høvlet ned her på bloggen fra alle jer. 
Bare kom an jeg vil gerne høre jeres mening.

I morgen går de i gang, og på torsdag har jeg nyt sort gulv. Hvilken fryd!!

Her er i det mindste et par vellykket sorte gulve. 

14 kommentarer:

 1. Anonym26.5.13

  Det kan se så super godt ud med sorte gulve. Rigtig god beslutning :-)

  SvarSlet
 2. Mine forældre har sorte klinker i deres køkken og ja; man kan se snavset, men det er vel derfor man støvsuger? - Og det gør man vel alligevel 1-3 gange om ugen...Synes det fuldender et rum at have sort gulv, så jeg hepper på dig :)
  - Kan sige af erfaring fra forældrenes køkken at brødkrummer er den værste fjende ;)

  Pøj pøj med bekendtskabet ;)
  - glæder mig til at se slut resultatet!

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldkommen ret. Man får vel også en endnu større tilfredsstillelse efter støvsugningen tænker jeg ;-) Ha ha ha..

   Slet
 3. Jeg synes det er super flot og stilfuldt med sådan et sort gulv, så go go go glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 4. Tak for alle jeres hep'ninger! Jeg er kun endnu mere sikker i min sag nu.
  Glæder mig til at fremvise resultatet.

  SvarSlet
 5. Jeg ville da også vælge et sort gulv nu da køkkenet er blevet hvidt, er sikker på det bliver så godt :0)

  SvarSlet
 6. Vi har lyst gulv, og her ser man da også ALT. Jeg ville elske et sort gulv og GLÆDER mig til at se mere fra dit køkken :-)

  SvarSlet
 7. Vi har også sort gulv i køkkenet, og det høster mange komplimenter. Det er ret slidt, men hvis vi skal have nyt gulv, kunne jeg sagtens finde på at vælge sort igen, selvom det kræver lidt ekstra rengøring :)

  SvarSlet
 8. Der var på et tidspunkt et indlæg om om sorte gulve hos Hunch - det kan du jo læse.... Jeg har selv sort gulv i vores ene badeværelse. Det er flot, men svært at holde, hvis man ikke tåler at se kalk! Men nu er det her jo et køkken ; ) jeg er sikker på det bliver flot!! Det kan vel også være en fordel at skidtet er til at få øje på ; )

  SvarSlet
 9. Vi har lyse klinker herhjemme fordi vi alle er helt lyshårede. Men jeg synes sort gulv er rigtig flot.
  Men hvordan kan det være, at i ikke har valgt at få klinker i køkkenet, som er ultimstivt holdbart, og kan tåle næsten alt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte,
   Velkommen til mig blog, jeg er glad for du vil følge mig.
   Du har ret, klinker var og er den mest optimale løsning. Men til klinker, hører næsten gulvvarme fordi sten som regel er koldt. Og det havde vi simpelthen ikke råd til at installere.
   Så det var et kompromis.

   Slet
 10. Anonym8.9.14

  Hej Sine.
  Er du stadig glad for sorte gulve, efter mere end 1 år?
  Hilsen fra én som ønsker sig et sort gulv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. :-) Jeg er meget glad for vores sorte gulv. Vi valgte det melerede linoleum som har lidt grov struktur så man ikke ser så meget snavs og krummer. Jeg tror ikke jeg havde været nær så glad hvis jeg havde valgt helt sort. Men det er selvfølgelig også et temperamentsspørgsmål og hvor meget man bruger sit køkken og sidst men ikke mindst om man har børn... De sviner!

   Håber du kan bruge mit svar til en afklaring og springer ud i det.
   Kh Sine

   Slet
 11. har haft Jeg reaing dine artikler . Det er godt skrevet. Det ligner du bruger en stor mængde tid og kræfter i at skrive blog. Jeg dæmning værdsætte din indsats . Du kan besøge min hjemmeside
  Gulvafslibning

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...