lørdag den 24. august 2013

Betonlækker eller ej?


 Jeg har tidligere haft et indlæg om den måde vi kommer tilbage til naturen og råmaterialer. Beton er i dén grad ved at sætte spor i boligtrenden. Det har et helt specielt råt udtryk som jeg er helt vild med. Under vores husrenovering var jeg meget forhippet på at vi skulle have betongulv i vores køkken. Der er bare dét med beton, det er piv koldt som gulv hvis ikke du ligger gulvvarme. Og det holdt budgettet ikke til. Sort linoleum er jeg også blevet glad for. Jeg har dog fået lov at få det i vores bryggers som ligger op ad køkkenet, og ih hvor er det pænt og lækkert.

Jeg har haft en reportage i ALT for damerne hvor Katja fra Frederiksberg har det flotteste spisebord lavet med en betonbordplade. 
Uden at afsløre for meget så har jeg fingrene nede i et betonprojekt med min gode arkitekt veninde og et par solide dygtige håndværkere. 

Jeg er derfor ude og føle lidt på blogfolket. Hvad siger I til beton? In or Out? Kunne I tænke jer at se mere til beton i boligindretningen?

Billedet her er taget med min tlf, derfor den dårlige kvalitet. Men det er en betonbordplade i et køkken alrum.

Inspiratinonsfoto fra Pinterest

Designer Magnus Pettersn har også designet et desk top set for Areaware af beton, som jeg synes er vildt lækkert tilbehør til kontoret. Du kan købe det her eller i Illums Bolighus og Magasin4 kommentarer:

 1. Jeg synes beton er IN! Det giver en god kant, uden at blive for industrielt. Og så giver det rå-hed uden at gøre rummet for koldt. Passer godt til en enkelt, nordisk stil.
  Og det er fedt at der er lidt farveforskelle i materialet :)

  - Bare min mening ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din mening Rikke, den er brugbar! Hav en god dag.

   Slet
 2. I den grad IN. Er vild med det rå udtryk.

  SvarSlet
 3. Jeg synes det kan være super lækkert. Især som bordplader hvor jeg er mest vant til at tænke på det. Om det så er som sofabord, spisebord eller bordplade i køkken.

  Lækkert!

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...