torsdag den 22. august 2013

Grønt er sundt for krop og sjæl. Ta det med i indretningen

For tiden er jeg meget inspireret af det rene nordiske der begyndte sit indtog for snart lang tid siden i boligen. Der er en tendens til at vi drejer i en anden retning, både rent stilmæssig, men også den måde vi lever på. Vi vil tilbage til det naturlige rene ærlige look. I boligen, i maden vi spiser, i tøjet vi køber. 
Derfor ser man flere og flere bringe naturen med ind i boligen. Fx den bølge der var og er, med dyr på puderne, sengetøjet fra by Nord fx. Eller lysestager i birketræsstammer. Jeg ser flere og flere boligreportager hvor de fine vaser ikke længere er anrettet med smukke vulgære roser og franske anemoner, men flere sukkulenter i potter, dild blomster og markbuketter, og det sidste mit øje faldt over og måtte dvæle lidt ved var Bregnen i vaser.... 
Det grønne gør bare noget ved én. Og specielt når det står for sig og ikke forstyres af en farverig blomst. Misforstå mig ikke, jeg er stadig vild med fine tøsebuketter der intet naturligt har over sig, men der er en vis ro og renhed over det bare grønne.


På en norsk blog, Stylizimo bliver jeg dagligt betaget af de smukke billeder og ikke mindst stillebener og indretninger der vises. Jeg har lånt et par fotos, og jeg skal straks ud og købe et figentræ som jeg længe har ønsket mig.
Fotos lånt hos Stylizimo

4 kommentarer:

 1. Ja hun viser altid fantastiske billeder! Jeg vil også have et figentræ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Å, så hyggelig å lese! Tusen takk! Nå ble jeg glad ;)

   // Nina

   Slet
  2. Selv tak Nina. Det er bare en fantastisk blog at drømme sig hen i.

   Slet
 2. Tusen takk for fine ord, og for at du deler mine bilder! Jeg elsker grønne planter som du ser, og jeg syntes de gjør det mye hyggelige i et hjem.

  Løp og kjøp! :)

  Nina

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...