søndag den 10. november 2013

Stemning fra en solrig stue

Go glædelig søndag. 
Stemning fra vores meget lyse, meget varme stue (når solen skinner). Jeg ELSKER den! Den er husets hjerte, og selvom den ikke er kæmpestor så har den alligevel sine hyggekroge og funktionsområder. 
Hele den ene side af huset er vinduer, som til tider kan være en udfordring mht indretning da man ikke kan bore eller hænge noget op undervinduerne. 
I den ene ende, har vi en lille lege/læsekrog som jeg egentlig gerne vil have op i højden så man ikke sidder så langt nede. På den anden side er det meget rart fordi der er skygge når resten af stuen er badet i sol. Idéerne rumsterer stadig inde i mit hovede...
På kommoden står min kubusstage og min nye æske fra deres nye kollektion der hedder frame.
I den anden ende af stuen står der en læsestol, kommode og kurve med hyggetæpper tæt ved sofaen. Endevæggen ind mod kontoret skal males mørkegrå, og det glæder jeg mig til. Derudover skal jeg ha fat i en væglampe så vi kan få lidt lys. Aller helst AJ lampen fra Louis Poulsen....i sort :-) 
6 kommentarer:

 1. Smukt. Hvem der bare havde så meget lækkert lys.

  SvarSlet
 2. Det er godt nok en lækker stue i har fået indrettet :-) Tak for god inspiration.

  SvarSlet
 3. Syntes din lege/læsekrog er rigtig fin - hvad med evt. at bygge den lidt op i højden af noget MDF, gerne lukket med plads til opbevaring under...? Der må kunne laves en smart løsning, der tager højde for radiatoren bagved... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha. Jeg havde selv tænkt noget med mdf. Nu må vi se der bliver tid

   Slet
 4. Hej Sine!
  Jeg er lige faldet over din blog og er ret forelsket i din indretning. Du bor simpelthen så lækkert! Så tak for rigtig god inspiration! Jeg har lige et spørgsmål ift. det tæppe/betræk, du har på madrassen på gulvet - hvor kommer det fra/hvad er det lavet af? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna.
   Tak for dine fine ord, det gør mig meget glad.
   Betrækket på madrassen er såmænd bare et strikket tæppe fra Karmameju. Jeg tror man stadig kan få det nogen steder. Prøv at Google det. Farven er dyb lilla/aubergine...
   Velkommen til bloggen og håber su forsat vil lade dig inspirere.
   Go dag

   Slet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...