mandag den 28. september 2015

Tanker om fremtidens gøremål, og nutiden sure pligter

Min barsel er ved at være dér hvor man begynder at tænke GUD! Det er jo lige om lidt. Selvom det først er efter nytår jeg skal tilbage på job, så går tiden alligevel lyn hurtigt. Om 2 mdr. skal Bertram starte i vuggestue, og så kommer der jul. Bum - barsel farvel. Det har været et skønt år, som er gået al al for hurtigt. Men jeg er også ved at være mør af al det her baby fis. Ja faktisk er jeg ved at få fis i kasketten. 6-7 gange er man oppe hver nat, og hvad er beløningen...ZERO kun vasketøj og nullermænd der bare formerer sig fordi man er for træt til at gøre noget ved det...

Ting jeg gerne vil nå er begyndt at hope sig op. Og nu er der ikke megen tid at realisere det på. Da jeg gik på barsel så min to do liste sådan her ud:
1. Male stuevæg ved TV
2. Ny håndklædeløsning på badeværelse med rundstok og læder
3. Få gardiner i stuen og køkkenet
4. Lave sengegavl i soveværelse og male væggen.
5. Lave børneværelse

Jeg har indfriet nr. 1 og nr. 5 . . . (se vægfarven på billedet. Desværre har jeg ikke farvekoden, da jeg endte med at blande de to prøver jeg købte...)

Dertil kommer der alle de små kedelige så som... 
-rense risten på badeværelset
-rengøre emhætte
-afkalke badeværelse
-gøre køleskab rent og listen bliver ved... JA det var allesammen rengøringsting! Jeg hader det! 
Heldigvis har vi her til aften lige blevet enige om at sige ja til en rengøringshjælp, for hende vi havde har desværre ikke tid mere. Nu har jeg fundet et firma der hedder RP rengøring, det står for Rent og Pænt :-) De har meget fair priser, og efter håndværkerfradraget er genindført så er kan det jo trækkes fra i skat. Så jeg glæder mig til at lægge en stor byrde fra mig.


Jeg har også besluttet at flytte bloggen og starte forfra i wordpress med nyt navn. (det kommer til at minde meget om min nuværende blog) Jeg har startet et samarbejde med en virksomhed der rekruterer kunder som ønsker indretningshjælp, og derfor står jeg nu og har brug for en hjemmeside der kan lidt af det hele. Dels oplyse om mine kompetencer og dels skal det stadig være blog. Så jeg skal igang med at lære helt nye ting, og jeg må indrømme jeg er på panikangst stadiet, for jeg er SLET ikke god til al det teknik! Heldigvis fandt jeg en god side om en blogger der blogger om hvordan man laver en blog.. 
Så hvis der sidder nogen derude med guld tips i ærmerne, tutorials eller bare et hep eller to så tager jeg imod med kyshånd. Hvis andre sidder med en blogdrøm i ærmet så bare spring ud i det, og tjek evt. denne side lavenblog.dk

Jeg håber alle som er faste læsere vil følge med mig når det sker.. Der kan godt gå et stykke tid, men nu har jeg sagt det, så meget desto mere grund til at give sig selv et los i røven.3 kommentarer:

  1. Må jeg spørge hvad I skal give for det?. Pønser også på noget rengøring, men synes det er svært at finde et firma når man ikke kender nogen der bruger det.

    SvarSlet
  2. Hej Helle. Ja selvfølgelig. Vi gir 400kr pr gang. Inde på siden kan du krydse af hva du ønsker og så sender de tilbud.

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...