torsdag den 23. maj 2013

Danmarkspræmiere som boligstylist


Dagen i dag var den dag vi fik vores reportage i et dansk blad! ALT for damerne - min tro følgesvend, jeg er glad for det blev dig! (ha ha ha)
Køb det imorgen og se læs om Katjas fede indretning på Frederiksberg.
Her er bare lidt amatør billeder. Imorgen får i et kig på de ægte.

Hvis der sidder nogen derude, som har lyst til at få besøg af mig og min fotograf Lasse Dencker, og vise dit hjem frem, skal du være velkommen til at skrive en kommentar eller sende mig en mail. Eller hvis du kender nogen der bor helt skønt, så giv dem et præg.

Længere nede er det svenske Lantliv hvori vores kolonihave endnu engang bliver vist frem. Det var dygtige Mette Helena og Tia Borgschmidt der havde lavet den.

5 kommentarer:

 1. Jeg kunne da rigtig godt tænke mig, at vise jer mit lille hjem. Jeg er studerende og bor i en mindre lejlighed i hjertet af Århus nærmer betegnet Frederiksberg Torv. Jeg bor udelukkende med ting jeg selv laver her kan bl.a. Nævnes puder, tæpper, fade, vaser boligkunst mm. Tjek desuden min blog eller skriv en mail, hvis du er interesseret i mere information om mit hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena.
   Undskyld mit sene svar. Jeg er super glad for din henvendelse, desværre er vi så lille en "virksomhed", hvis man overhovedet kan kalde den det, at en tur til Århus vil være for stor en omkostning for os da vi ikke er sikker på et salg af reportagen.
   Men jeg gemmer dig i hukommelsen hvis jeg en dag er i Århus med min fotograf
   VH Sine

   Slet
 2. Så sejt, tillykke :0)

  SvarSlet
 3. Sejt :D tillykke, hvor ser det godt ud :)

  SvarSlet
 4. Endnu en smuk reportage Sine, tillykke med premieren, den er fortjent!

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...