fredag den 24. maj 2013

Lidt ekstra for dem der ikke fik nok i bladet. Og lidt plante inspiration


I gårsdagens indlæg snaek peakede jeg nogen billeder fra min reportage i ALT for damerne. Her har i lidt ekstra, som de valgte ikke at vise. Det som jeg synes var specielt lækkert i Katjas indretning, udover alle hendes fede designklassikere, var hendes planter. De fuldendte total det rå look og gav det samtidig en blød kant. Samtidig går det helt naturlidt ind i indretningen med al det træ hun også har. Og som hun selv nævner i artiklen, så skal der være ro og rene linjer. Hun gør sig i kaktusser, alovera planter og andre i sukkulent panternes familie. Det er alle planter der er nemme og passe.
Hvis du også kunne tænke dig lidt rå planter skal du gå efter, som nævnt, sukkulent planter, kaktusser og geranium. Efter besøget hos Katja blev jeg straks forelsket i en af hendes planter. Man kan ikke se den på nogen billeder, men du kan se den her. Jeg kan desværre ikke huske navnet på den.. Men flot synes jeg den er.

3 kommentarer:

  1. Super fede billeder :) Tror jeg må købe Alt for damerne, så jeg kan se resten af bilederne!

    SvarSlet
  2. Flotte billeder. Vi har også 'Billede efter Billede', det står godt til Playtype - tak for inspirationen.

    SvarSlet
  3. Hvis det er planten på nederste billede, så plejer min mor at kalde det en ruskindsplante eller en napoleonshat.. Hun har en kæææmpe en! De er ret skønne, hvis ellers man husker at give dem en tur under bruseren. Den fløjlsagtige overflade bliver nemlig ret støvet med tiden :P

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...