fredag den 11. oktober 2013

Inspiration til fine pakker


Nogen har måske helt glemt at bloggen her stadig eksisterer. Godt 5 ugers stilhed at der været fra min side. Beklager! Det skyldes ganske enkelt at jeg fysisk, og specielt psykisk har kørt med 200 km/t i mit nye liv som lønmodtager. Efter 22 måneder som hjemmegående, dels på barsel og dels som onlinestuderende, har det været noget af en hård omgang at starte fuldtidsjob med lang transporttid, hente/bringe logistik og alt det der hører med til et familieliv. Nu er jeg så småt ved at komme til overfladen og genvinde overskuddet til at sætte mig ved skærmen om aftenen. 

Her kommer der bare et inspirationsindlæg med fine pakker, og et link til min pinterest profil hvor i kan se flere fine pakkeidéer (feel free to follow). 
I IKEA har vi i denne uge bygget juletorv, hvor der er meget fint indpakningspapir til fine pakker. Jeg får svært ved at vælge juletema i år....Mere om det senere. Nu skal vi lige nyde efteråret først.

Papir og bånd fra Søstrene Grene

4 kommentarer:

 1. Uuuh, jeg skal til Ikea i næste uge! Det er da super, hvis der er kommet noget jul frem i butikken! Jeg elsker selv at pakke ind og at gøre noget ekstra ud af det.

  Jeg kan godt forstå, at energien til at blogge har kunnet ligge på et lille sted!

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage ;o)

  SvarSlet
 3. du er da ikke glemt :)

  // Rikke //

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...