fredag den 22. november 2013

Office in progress part 2. og lidt om belyening i indretningen

Jeg ved godt jeg endnu ikke har vist et ordentlig billede af vores kontor. Men I får det altså ikke at se før det er helt færdigt. Lys her i huset er noget vi har udskudt og udskudt, men her efter efterårets indtræden har vi ikke kunne trækken den længere. 
For mig er lys nærmest altafgørende for en god indretning, og derfor også meget svært at vælge. Det gør det heller ikke bedre at man er vokset op i et hjem med Louis Poulsen og andre designlamper (min far var elektriker), for man bliver MEGET kræsen. Men lys er bedre end ingen lys. Så over vores fælles skrivebord har jeg sat 4 lamper op på stribe fra IKEA. Hele løsningen løb op i 900 kr. De sidder i en lysskinne så du kan rykke på dem. Selve skærme, fatninger og pære kostede kun 500 kr tilsammen.
Du kan bo nok så flot og fancy, men hvis din belysning ikke er i orden falder det hele til jorden.

Lidt om belysning i indretningen. 
I et hvert rum bør der indgå 3 slags lys. Overordnet lys, arbejdsbelysning, og hyggebelysning. Fx. i et soveværelse kunne man have en loftlampe som overordnet lys, væglamper ved sengen som arbejdsbelysning, og bord- eller standerlampe som hyggebelysning.
Det er selvfølgelig også en smagssag og det kommer an på rummets størrelse. Jeg følger ikke selv disse regler...endnu, men Rom blev jo ikke bygget på én dag.
Billede nr. 2 er fyldt med rod, men jeg har hørt at kreative mennesker roder en gang imellem :-)
Billede nr. 3 er en idé jeg brygger på som vægdekoration/opslagstavle...Det er bordskånere og spejle. Hvad siger blog-panellet???!!?

3 kommentarer:

  1. Nøj det ser godt ud med de forskellige lampeskærme. Dejlig inspirerende billeder.

    SvarSlet
  2. Det ser super godt ud :)

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...