onsdag den 20. november 2013

Going Gray

Så fik jeg taget mig sammen til at male vores væg. Jeg har længe gået og og irriteret mig over vores stuehjørne. Det spillede ikke for mig. Og jeg synes TV'et tog al for meget fokus på den hvide væg. Jeg luftede idéen for Rasmus og han mumlede 'tjooo - jah..' Det-kan-vi-da-godt agtigt. Så jeg strøg ned til farvehandleren. Da jeg gik i gang stod Rasmus og måbede, og var meget fortvivlet over om vi nu skulle bo i et mørkt fangehul. Den første aften var ganske vidst meget mørk. (Vi har også kun to lamper til hele vores lange stue) Men jeg må sige den vokser på mig, og jeg kan mærke det var det helt rigtige. 
Så nu er den altså grå. Næste step er kabelkasser og 3 nye lamper. Jeg ærgre mig nu gul og blå over jeg ikke slog til i Illums Bolighus' kundeaften hvor der var 20%. Dorte som jeg var der sammen med, slog til og købte Milk fra &Tradition. Heldigvis har jeg fundet den her til 900 kr. 

Billederne er både taget om aftenen og i gråvejr. Så kvaliteten er ikke i top.

Farven er asenitgrå og købt hos Beckman for den lille sum af 275 kr.for 2,5 L.
Den hvide reol var en vi havde under tv før men liggende. Den er fra Trævarefabrikkens UdsalgSukulent lignende plante er fra i IKEA, plantet i Kubusbowl by Lassen


6 kommentarer:

 1. Wow det er godt nok fedt. Du har en fantastisk stil, og er en kæmpe inspiration for mig, og vores indretning :) TAK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone. Din kommentar varmer på sådan en kold vinterdag

   Slet
 2. Det er super flot! Meget inspirerende, jeg overvejer faktisk en grå væg i vores soveværelse, måske jeg skulle tage springet....

  SvarSlet
  Svar
  1. GØR DET !! Du bliver glad for det!

   Slet
 3. Hvor ser det bare godt ud... Vi har også en grå væg i vores soveværelse, er vild med den, du kan se den på min blog:-)

  Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Det giver godt nok en helt anden stil. Det ser vrkelig godt ud, forholdsvis nem måde at fornye boligen.

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...