onsdag den 13. november 2013

White on my christmas-mind

Julen nærmer sig med snart hastige skridt. Hvert år glæder jeg mig til at skulle pynte op, og i år er glæden endnu større når man har fået nyt hus, og ens barn er blevet et år ældre til måske at forstå noget med nisser. 
Hvert år vælger jeg tema for hvordan mine pakker skal pakkes ind. Se fx her hvad jeg gjorder forrige år. Gavepapir med birketræslook, snor af neon garn og malede træstjerner og minikugler.

I år har jeg besluttet at gå i hvidt. (mærkeligt nok når jeg ellers er gået i sort med alt andet) Og Pinterest er jo et genialt sted at hente inspiration fra. Så her får I lidt af det jeg er inspireret af.

Hvad bliver dit juletema? Er du traditionsrytter med det samme pynt år efter år, eller skifter du? Jeg glæder mig til at se ude i blogland hvad I finder på.

4 kommentarer:

 1. Hvor købte du det fine gavepapir sidste år?

  SvarSlet
 2. Tja, jeg pynter ikke helt vildt op til jul herhjemme. Så tror ikke rigtigt at jeg kan sige at der er så meget tradition herhjemme. Men julekassen udvider sig da for hvert år.
  Super flotte pakker du lavede sidste år. Jeg kunne også godt tænke mig at vide, ligesom Ditte, at vide hvor det skønne gavepapir er fra.

  SvarSlet
 3. Hej piger.
  Tak fordi i deler jeres juletanker. Papiret jeg brugte forrige år var "lånt" i skjalm p fordi jeg arbejdede der den jul. Så når der var en rest, så sagde jeg haps.
  I kan evt ringe til skjalm p og spørge hvor de køber papir. De har forskellige unikke papirer hvert år...

  SvarSlet
 4. må sige at det mini-juletræ på billedet er virkelig flot, - måske jeg skal "investere" i sådan ét i år, selvom vi bor på 3.sal, ikke skal holde jul hjemme og egentlig ikk har så meget pynt til grenene...

  jeg har købt noget grøn/rødt retro indpakningspapir i Tiger-butikken, som jeg pakker gaver ind i, i år. Der pyntes med grøn bånd og forskellig farvet manilla mærker.
  Sidste år pakkede jeg gaverne ind i rød/hvid stribet gavepapir (fra Ikea), sammen med rødt (eller hvidt) gavebånd, samt manilla mærker i "sand" (pap?) farvet..

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...