fredag den 12. december 2014

Genåbning af bloggen

Der har været stille herinde siden april måned. Mange ting er sket i mit liv, der blev længere og længere i mellem mine indlæg og mangel på overskud, skrivelyst og for høje forventninger til mig selv og bloggens indhold, åd til sidst lysten til at fortsætte. 

Nu har jeg haft en laaang pause, og det har givet tid til mange tanker om hvad jeg vil med min blog, om den skal fortsætte og hvordan. Jeg er endnu ikke nået frem til noget fuldstændig konkret, men lysten til at dele ting og billeder her er blusset op igen. Det er jo lysten der skal drive værket, så nu giver jeg det et skud. 

Fremover vil jeg bestræbe mig på indlæg 2-3 dage om ugen. 
Jeg vil blogge om det der falder mig ind og ikke låse mig fast i en kategori, som jeg før så krampagtigt prøvede at holde mig til før, nemlig bolig og interiør. 
Og det sidste jeg har sat mig for, er at jeg nødvendigvis ikke behøves kun at bruge mine egne billeder. 
På den måde har jeg sat nogen rammer for mig selv der gør det nemmere og mere overskueligt for mig at vende tilbage. Nu skal det jo ikke lyde som om jeg har været begravet i stress og depressioner. Nej nej, jeg har skam haft det godt, og al det skal jeg nok fortælle skrive mere om. 

Til dem der vil læse mere kommer der tekst nedenfor...

Nu starter jeg langsomt ud, og håber på dem af jer der har fulgt mig stadig er derude et sted. Og ellers velkommen til alle de nye.
UPDATE i mit lille liv siden April 2014.

Arbejd arbejd... Det æder jo én op inde OG udefra! Jeg er stadig elev i IKEA som Visuel Mechandiser i Tåstrup. Jeg har en travl hverdag og dagene derude er sjældent ens. Min mand Rasmus startede nyt job i marts. En højere lederstilling som ligger i Dragør så langt væk han nærmest kunne finde et job. Så en lang transporttid for ham har måtte betyde en ekstra bil i husstanden og at jeg kom til at stå for logistik i forhold til Karla, indkøb og madlavning. Lyder det bekendt for nogen af jer...?!
Det er fantastisk at have en mand der kommer glad hjem fra sit arbejde som han tydeligtvis elsker og går op i, men det er fandme også hårdt at undvære ham så mange timer, plus de rejser der følger med. Karla har heldigvis ikke lidt overlast af at han er mere væk, men parforholdet har været igennem en prøvelse...
Så blev jeg sørme også gravid i april måned og skal faktisk føde så snart det kan være. En lille dreng venter vi og glæder os naturligvis. Vi ved dog ikke hvad han skal hedde endnu, men vi satser på at finde ud af det snart...
I efteråret var jeg i Svendborg på mit sidste skoleforløb i forbindelse med min uddannelse. Den afsluttende fagprøve / (svendeprøve) stod for skud, og blev implementeret i IKEA op til efterårsferien. En måned efter jeg gik fra på barsel var jeg nede og forsvare den, og fik 10 ! Skøn følelse at afslutte på. Nu står den på jul, barsel, baby, nydning, fremtidtænkning og efter endt barsel skal jeg tilbage 9 måneder i IKEA før jeg er helt udlært visuel merchandiser.


2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage Sine og stort tillykke både med graviditet og 10 tal :)
  Glæder mig til at læse med og det handler jo bare om at blogge og ikke tænke så meget ;)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage Sine, du har været savnet :)
  Stort tillykke med eksamenen og graviditet!
  Glæder mig til at følge med i alt det nye :)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...