lørdag den 13. december 2014

JUL anno 2014


Jeg tænkte her forleden over, hvor stressede folk egentlig er her i julen. Er man det, eller er det noget man bare bør være? 
Der er jo flere og flere måder at afhjælpe sig selv med gøremål i julen. Selvfølgelig er der mange arrangementer både på arbejdet og i institutionerne og ikke mindst familien. Heldigvis kan man købe næsten alle julegaver på nettet, småkagedejen kan fryses ned og konfekten ja det er én af de ting jeg VIL nå, men som også altid bliver i slutningen af december. Ellers æder jeg sgu for meget. Men jeg føler mig faktisk ikke rigtig stresset. Men hva fan' det kan jeg jo sagtens sige når jeg er på barsel. 
Hvad kan gøre jer stressede?? Gaveindkøb? Arrangementer? Eller noget helt tredje?

Nå men herhjemme ser julen sådan her ud i år... 
Det er lidt for lidt synes jeg. Men jeg har simpelthen så meget pynt som skal hænge på træ eller grene... Og vi har ikke juletræ endnu.. Ved ikke om vi skal have et i år. 

Istedet har jeg lavet små stationer med jul. 
En stor gren i den ene del af stuen med papirjulepynten. De lyseblå stjerner er fra Nordal og de hvide runde snefnug er fra IKEA. De små hvide foldede bolde er en gave...
Det røde børnehjørne hvor nissesokken holder til, og et hit hver morgen når vi står op.
Et hvidt og sølv stilleben på kommoden. Og det pastelfarvede islet ved marmor væggen med fint keramikpynt fra Liebe som jeg fik i eksamensgave af nogen søde veninder.
4 kommentarer:

 1. Jeg synes da at du har pyntet en del til jul og mangler du mere kan man jo altid selv lave lidt billig julepynt eller supplerer med mere stedsegrønt og kogler. Intet julehygger helt som grøn natur tænker jeg.

  Dejligt med barsel i december, det giver altså mere ro på familien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Marina. Ja man kan altid lave mere, har lige pyntet juletræ... som nok skal komme på bloggen. ;-)

   Slet
 2. Så fint pyntet op til jul :)

  SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...