lørdag den 20. december 2014

Indretningstips til køkkenoptimering


Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør dét at flytte heller ikke. 
Det tager tid at finde ud af hvor ting tager sig bedst ud, og hvilken funktion rummet skal leve op til. 
Vi satte nyt køkken op da vi købte huset. Her kan du se lidt før og efter fotos. Dengang synes jeg at NU var det færdigt, meeen jeg kan se nu hvor meget det har gjort for hyggen og det personlige præg, at vi kælet lidt mere for detaljerne.Længe har jeg gået og manglet opbevaring til øl, og vinglas plus at vores skuffer var et værre rod blandet sammen af tallerkner, skåle, kopper og glas. Jeg er lidt hysterisk med indretning af skuffer og skabe generelt. Der skal helst være orden når jeg åbner en skuffe eller et skab, så jeg kan finde tingene. Så jeg købte BESTÅ skabe i IKEA der kun er 20 cm i dybden og derfor passede perfekt ud til bagvæggen. 
De har kostet i alt med låger 1050 kr. hvilket er SÅ godt givet ud i forhold til hvor stor glæde vi har af dem. Mange af vores gæster har også sagt det er som om køkkenet hænger lidt mere sammen nu, så det er jeg rigtig glad for.

Hylderne er også fra IKEA men skåret til da vi ikke skulle bruge tre rækker men to. Glas med gryn og mel i er samlet gennem 15 år på loppemarkeder, det er gammeldags sylteglas.


Så er der tapetet som er sat op. Det var noget jeg fik af by Lassen til en blogevent sidste år. Det har bare ligget og ventet på det helt rigtige sted at komme op. Undervejs havde jeg selvfølgelig ikke regnet rigtig i forhold til hvor meget jeg skulle bruge. Så Jeg måtte ud og have en ekstra rulle. Dorte fra by.bak kom mig til undsætning for hun skulle ikke bruge sin. 
Så et kæmpe TAK til Dorte og by Lassen for at mit køkken nu er blevet liiige en tand federe.


Alt i alt kan man trylle for små penge og få et fantastisk resultat. Hvis jeg skulle have købt tapetet ville denne køkkenforvandling have kostet mig 2200 kr. 
Jeg håber I kunne finde lidt inspiration til små forvandlinger....

1 kommentar:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...