mandag den 22. december 2014

Inspiration til borddækning

Nu er det de her dage vi alle samles med familier ved de lange dækkede border til julemad og hygge. Personligt går jeg li'så meget op i borddækningen som maden. Alt tager sig bedre ud ved et veldækket bord. En dag drømmer jeg om at dække et bord hjemme hos mig selv hvor man ikke skal tage højde for at der faktisk kommer skåle med mad ind på bordet. Så kan man give den fuld gas på pynt.

Det her bord er faktisk fra Mortens aften tilbage i november, men jeg synes sagtens det kunne tage sig ud som et afdæmpet julebord. Blå er jo dette år og næste års trendfarve. Jeg er vild med blå i alle nuancer. Jeg købte noget hør i stof of stil 3 meter for 220 kr. og har kun syet med lige sting 1,5 cm inde i kanten rundt. Så er den vasket og frynset hel af sig selv så den har det rå og rustikke look. Stryges skal den ikke engang, det ville være bandlyst i mine øjne. Stofservietterne er lavet på samme måde.
Så har jeg brugt min oldemors hæklede servietringe for at kombinere det fine og det rå.

Dagens efter lavede jeg glutenfri amerikanske bananpandekager til morgenmad med tilhørende power smoothie. Det var i øvrigt også første hverdagsmorgen på barsel. Hyggeligt!

Opskrift på pandekager:

1 banan
2 æg
1 dl mandelmel
1 dl rismel
1 tsk bagepulver
en god sjat mælk
vanilijekorn (eller sukker hvis man kan lide dem lidt sødere)
2 spsk sorte bikes KAN UNDLADES

Blend æg og banan sammen til en tykmasse. Tilsæt de tørre ingridienser og spæd op med mælk til du rammer den tykke grødkonsistens du foretrækker til pandekagedej.

Power smoothie:

Ananas
Kiwi
Lille banan
Ingefær
Vanilijekorn

1 kommentar:

  1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvarSlet

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...