torsdag den 16. juli 2015

Do's and don'ts på ferien med børn

Så har vi været her 1 uge og tiden er fløjet afsted. Efter de første 2-3 dages tilvænning glider dagene bare sammen. Men det er jo netop også det ferie handler om. At tiden ikke er vigtig men at man bare er sammen, og laver det der er rart. (Altså hvis ellers ens datter har en nogenlunde god dag)

Jeg har erkendt flere gange at der er do's and don'ts når man er på ferie med børn.

1. Når vi kører, så kører vi. (Hvis man holder spontant ind til siden for at handle vågner sovende børn!)
2. Reglen om at man må få is hver dag, fungerer super godt. (I følge Karla...og hun tror også hun skal ha is til morgenmad, og når hun har haft et af sine total uigenkendelige rasrianfald pga nogen sko der sad forkert!)
3. Bare oplev det der er noget værd for børn. Indstil dig på dét allerede inden du bestiller ferien. Når børnene er glade, så er forældrene glade. Lad vær med at tro man kan tá på byvandring i en bjergby, (læs cinque terre) i 30 graders varme, med en baby på ryggen og en trodsig 3 årlig i hånden. Vi så kun 1 by, og fik liige drukket en øl, og så hjem igen. 
4. Du skal ikke gøre dig nogen forhåbninger om at komme ud og spise om aftenen. Alt åbner ved 19/20 tiden, og det er ikke et hit at sidde med en træt baby på armen som konstant vil ha fat i ens tallerken (de har heller ingen gode babystole hernede! Hvorfor køber de ikke Antilop stolen fra IKEA?!) 

Poolen er vores bedste ven. Vi sørger for at få købt god vin, samt brød og ost vi kan hygge os med på altanen om aftenen. (NÅR DE SOVER)

I morgen tager vi til Lerici strand hvor vi også var mandag, for det synes Karla var et hit.

Ja ja nu er der nogen der sidder og tænker "åh børnene styrer bare totalt deres liv og dagsorden" OG "så skal man heller ikke gøre det værre end det er" 
Sagen er bare den, at jeg slapper ikke af, hvis børnene ikke trives. Og forleden i swimmingpoolen hvor vi badede alle fire mens Karla og Bertram grinede helt nede fra maven, blev jeg så lykkelig af at opleve dette lille dejlige øjeblik at jeg fik tårer i øjnene. 
Skid vær med kyst restauranter, bjergbestigninger og lækre vingårde (det kunne være mega Nice) det må vi ha tilgode til børnene er blevet større.


Billeder fra Cinque de terre og en stund fra poolen hvor BEGGE børn sov! Jeg er konverteret til højtaljstrussen, og bikini bh fra Kvickly. Jeg er vild med det.

1 kommentar:

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...