søndag den 12. juli 2015

Toscana familie ferie


Så er vi ankommet til Italien. Vi har kun været en kort tur i Budapest da Karla var 2 måneder gammel, og igen 1 uge på all inklusive Mallorca for to år siden. Så vi er ikke så berejst og rutineret i at rejse med børn endnu...

Vi ankom torsdag nat efter nogen strabadser med biludlejningsfirmaet som nægtede at udlevere bilen fordi vi ikke havde kreditkort, men kun betalingskort. Efter lang forhandling og rabatter der først blev tilbudt og så trukket tilbage kom vi afsted og havde nu 3 timers kørsel foran os. Natkørsel i bjerge er noget udfordrende, men vi kom da frem, ret så trætte.
Næste morgen vågnede vi til en meget meget flot udsigt til bjergene som vi kan sidde og nyde på vores terrasse.
Vi har en dejlig lejlighed på en gammel nedlagt farm, med rustikke bjælker og stenvægge. Utrolig autentisk og råt. Det er ikke særlig luksus, men der er liggestole, pool, og udsigt. Wheat else do you need?

Fredag dasede vi ved poolen og kørte en lille tur i området. Karla har en fest i sin badering og plasker rundt. Frost har invaderet hendes sind og hun kan kun lege Anna, og jeg skal være Elsa. Så synger vi sange og leger Sven, Oluf og Kristoffer. Hyggeligt, men puha 2 uger kan pludselig virke uendelig lang tid. 

 Lørdag var vi i Lucca som var en o.k hyggelig by men ikke noget overdådigt. De italienske tøjforretningen er jo meget farvestrålende og med glimmer, glitter og lir. Ikke lige hvad jeg har mest af i garderoben. Isen er dog umanerlig lækker, og vi måtte altså ha is hele to gange mens vi var der.

I dag søndag har vi igen en dase dag hjemme ved lejligheden og kører lige et smut hen til en vingård hvor der er vinsmagning. 

Alt i alt er statusrapporten således:
Det er skønt at være væk hjemmefra, se bjerge og smuk natur og nyde varmen.
Det er vidunderligt at se Karla og Bertram hygge sig sammen på en helt anden måde end derhjemme.
At rejse med små børn har sine udfordringer. Der er ikke plads til megen spontanitet og fordybelse i en fin lille butik eller en smuk udkigningspost. Og vi er blevet enige om at vi snart skal ha os en forlænget weekend uden børn et sted langt væk. 😎😝

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar. Jeg bliver så glad for du udtrykker din mening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...